Derde competietiewedstrijd met magere vangst

De derde wedstrijd van de competitie zit erop. Er werd bar weinig gevangen, in de A divisie ving Wim Broekhuysen het meest
met 2750 gram. In de B divisie liet nieuwkomer Pepijn Mulders wederom zien dat er een echte kampioen in zit, maar
dat kan ook niet anders met zo,n beroemde leermeester. Uhhh wie? Daar laat ik me niet over uit. Hij ving maar liefst 2280 gram.

De corona pandemie is op zijn retour en de viswedstrijden mogen weer van start gaan.
De eerste wedstrijd zaterdag 12 juni ging gepaard met niet al teveel vangst, het lijkt zo dat het slechte voorjaar daarin parten speelt.
In de A divisie ging kersverse kamipoen Wim Broekhuyse als beste van start met 3450 gram.
In de B divisie gaat "stageloper" Pepijn Mulders meteen al aan kop met 1300 gram en dat is een mooie prestatie van deze nieuwkomer.
Wat is het fijn om naar anderhalf jaar weer te kunnen vissen. Prachtig!