Jan van Maassen en Johan Derrix kampioenen

Nadat Jan van Maassenm vorig siezoen al tweede werd is het hem nu ook gelukt op kampioen te worden in onze A divisie,
hij was over het hele seizoen genomen ook absoluut de beste.
Johan Derrix is voor het eerst in de Appelternse geschiedenis kampioen geworden, hij deed dit in de B divisie.
Het was ongekend spannend in de B divisie, het jonge supertalent Pepijn Mulders kwam net 150 gram te kort om in
zijn eerste deelname al meteen kampioen te worden. We gaan nog veel van hem horen in de volgende jaren.

Jan van Maassen en Michel Josemanders bestormen de toppositie in A divisie

Bovenstaande heren waren de beste van de dag, al werd Michel nog gered aan het einde, door in het laatste kwartier nog
snel twee fikse brasem te vangen. Jan ving precies in het eindsignaal nog een prachtige zeelt .
Het weer was prachtig en het water mooi gladjes , prima weer om eens flink uit te pakken zou je zeggen, toch viel het wat tegen
hier en daar. Waar het aan lag? Niemand weet het.
Stageloper Pepijn Mulders voert nog steeds de lijst aan in de B divisie , al had hij niet zo'n beste dag.

Zeer magere vangst in vijfde competitiewedstrijd

Over deze wedstrijd valt weinig te melden, alleen dat er zeer weinig gevangen werd. Allemaal kleine visjes
en bijna geen brasem. Jan van Maassen en Michel Josemander vingen nog het meest, met respectievelijk
1960 en 1490 gram.

Jan stijgt daarmede naar de tweede plaats in de ranglijst

Slagerbonnen wedstrijd wederom een groot succes.

Ook dit jaar werd er weer gevist voor de fel begeerde bonnen voor de slager. 14 deelnemers deden mee
in een spannende vrije hengelwedstrijd die zoals altijd in handen was wan Richard Jansen.
Er werd gevist in twee verschillende waters om de vissers allemaal veel ruimte te geven.
Hillarisch was het moment dat dat J.B een haakje uit het net wilde halen en pardoes voorover in het water viel.
Hij heeft in zijn onderbroek doorgevist om geen tijd verloren te laten gaan. Of het een fraai gezicht was dat weet ik niet, ik was
er niet bij.
Winnaar op de Walstraat werd Mike Bernt, de winnaar op de Moringerward werd Richard Jansen de winnaar.

Mike en Wim hadden nog even de tijd om te pauzeren.

Vierde competitie wedstrijd prooi voor Gert Jan van Eck

Gert Jan van Eck is de grote winnaar van de deze wedstrijd, hij ving maar liefst bijna 3,5 kilogram aan vis.
Aan de wedstrijd deden minder vissers mee dan anders, waarschijnlijk door de vakantie, maar toch werd er leuk gevist.
Jan van Maassen werd tweede met een vangst van 1,8 kilogram.
as zaterdag vindt de traditionele vleesbonnen vrije wedstrijd plaats olv Richard Jansen en dat beloofd met meer
dan 20 deelnemers een prachtige wedstrijd te worden.

Derde competietiewedstrijd met magere vangst

De derde wedstrijd van de competitie zit erop. Er werd bar weinig gevangen, in de A divisie ving Wim Broekhuysen het meest
met 2750 gram. In de B divisie liet nieuwkomer Pepijn Mulders wederom zien dat er een echte kampioen in zit, maar
dat kan ook niet anders met zo,n beroemde leermeester. Uhhh wie? Daar laat ik me niet over uit. Hij ving maar liefst 2280 gram.

De corona pandemie is op zijn retour en de viswedstrijden mogen weer van start gaan.
De eerste wedstrijd zaterdag 12 juni ging gepaard met niet al teveel vangst, het lijkt zo dat het slechte voorjaar daarin parten speelt.
In de A divisie ging kersverse kamipoen Wim Broekhuyse als beste van start met 3450 gram.
In de B divisie gaat "stageloper" Pepijn Mulders meteen al aan kop met 1300 gram en dat is een mooie prestatie van deze nieuwkomer.
Wat is het fijn om naar anderhalf jaar weer te kunnen vissen. Prachtig!